NL

Ik woon in...

Ontdek onze informatie op maat van jouw gezin

Ontdek de laatste trends in geboortekaartjes

Met een leuk geboortekaartje laat je de wereld weten dat je kindje er eindelijk is. Het pérfecte kaartje is hip en tijdloos tegelijkertijd: een balans waarover je toch even moet nadenken. Maak in deze blog kennis met de huidige trends zodat je het mooiste geboortekaartje ontwerpt en je vrienden en familie op een leuke en originele manier op de hoogte brengt van de komst van je kleine spruit.

Geboortekaartje met de naam in goudfolie

Ontzettend mooi, klassiek en trendy, tijdloos en hip. The best of both worlds, dus! Als je een geboortekaartje laat drukken met goudfolie zorg je voor een prachtige extra toets. En extra leuk: als je kindje over zeventig jaar z’n geboortekaartje terugziet, zal het nog steeds bijzonder mooi zijn. Hou je niet zo van goud? Dan zijn ook zilverfolie, koperfolie en roséfolie een optie.

Minimalistisch geboortekaartje

Met dit geboortekaartje kies je voor een luxe en unieke uitstraling. De naam van jouw kindje in zilverfolie blinkt de ontvanger meteen tegemoet, en de schattige pinguïn maakt het helemaal af.

Geboortekaartje met droogbloemen

Droogbloemen zie je dit jaar écht overal. En ja, ze passen dus ook perfect op geboortekaartjes. Van frivole bloemen tot de iets stoerdere eucalyptusbladeren: er is voor ieder wat wils. Droogbloemen geven een mooie natuurlijke en tijdloze toets aan je geboortekaartje.   ​​​​​​​

Warm en knus geboortekaartje

De laatste maanden bleven we veel thuis en zochten we knusheid en gezelligheid bij elkaar op. Dat zien we dit jaar ook terug in de trends voor geboortekaartjes.

Geboortekaartje met jungle- of safarithema

Hoewel een jungle- of safarithema zeer trendgevoelig lijkt, is het dat niet. De naam van je kleintje wordt omringd door een stoere leeuw of een grappige giraf. Kiezen voor schattige dieren is tijdlozer dan je denkt.

Geboortekaartje met schattige zeedieren

Zoek jij de leuke beestenbende het liefst op in het water? Dan is een geboortekaartje met zeediertjes zoals een lieve schildpad of schattige zeeleeuw misschien wel iets voor jou. Zoals eerder gezegd zijn diertjes niet alleen trending, ze zijn écht tijdloos. 

Keuzestress? Proefdruk!

Ben je verliefd op meerdere ontwerpen of wil je graag weten hoe het kaartje in je hand zou voelen — bijvoorbeeld als je kiest voor een ontwerp met goudfolie? Bij heel wat bedrijven, zoals bijvoorbeeld Tadaaz, kun je terecht voor een proefdruk. Zo ben je zeker dat je geboortekaartje precies is zoals je in gedachten had.

Nog meer leuke weetjes? Raadpleeg dan zeker onze blog.

Bereken het bedrag van je Groeipakket in enkele stappen. Begin met 1 kind. Je kunt later andere kinderen toevoegen.

De berekening van het Groeipakket gebeurt op basis van de geboortedatum van je kind én het adres waar je kind woont.

levensfase
topics

Stel je vraag online

Vul ons formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!