NL

Ik woon in...

Ontdek onze informatie op maat van jouw gezin

Hippe en originele doopsuiker voor je kleintje

Verwacht je een kleintje en wil je écht origineel uit de hoek komen met je doopsuiker? Dan hebben we de laatste trends voor je verzameld. Je leest hier alles over originele doopsuiker en andere geboortebedankjes.​​​​​​​​​​​​​​

Een leuk geboortebedankje … waar begin ik?

Je vrienden en familie zijn vooral blij dat ze je kleintje ein-de-lijk mogen ontmoeten. Maar zeg nu eerlijk: een origineel geboortebedankje is altijd leuk meegenomen. En bij je gasten uitpakken met een tof assortiment is dat nog meer. ​​​​​​​

Originele doopsuiker en zo veel meer

  • Zeepjes! Ze zijn origineel, bestaan in allerlei mooie kleurencombinaties, geuren heerlijk en ze zijn eenvoudig te personaliseren met een mooi label of stijlvolle wikkel! Bonustip: zeepjes met een stijlvolle gravure in! 
  • Zeeppompjes in de apothekerstijl zijn niet enkel handig, maar ook enorm trendy en eenvoudig te personaliseren.
  • Badzout is een originele, geurende doopsuiker met luxueuze uitstraling.
  • Maak van je doopsuiker een beleving met geurstokjes. Ze ruiken zalig en het is daarnaast ook geen probleem moesten er wat overblijven …  ​​​​​​​ 
  • Er is niets mis met klassieke doopsuiker of lentilles, maar misschien worden je gasten nog gelukkiger van originele snoepjes zoals tumtum of prachtige lolly’s.
  • Vind je suikerbonen toch onmisbaar? Kies dan gewoon een originele verpakking zoals blikken doosjes, stoffen of papieren zakjes of kubusjes. Ze geven je doopsuiker die extra toets.
  • Of kies een hebbeding zoals een bloempotje, notitieboekje of een magneetje. Ze zijn heel lang zichtbaar in huis en herinneren je vrienden of familie dagelijkse aan je wondertje! 
  • Met een minipotje confituur, choco of honing geef je je gasten toch iets mee om te smikkelen, zonder te kiezen voor traditionele doopsuiker.
  • Een gepersonaliseerd dominospel is ook een leuk idee. Iedere keer ermee gespeeld wordt, denken je familie en vrienden aan jullie mooie zoon of dochter! 

Geboortebedankjes voor kleine kindjes

Misschien nemen je zus of beste vriend ook zelf hun kindjes mee. Kleine babybewonderaars verras je met een kokertje kleurpotloodjes of een potje bellenblaas. Ook een mooie houten jojo met de naam van je kindje erop scoort áltijd.

Ook nog op zoek naar leuke geboortekaartjes? 

Met een mooi geboortekaartje laat je de hele wereld weten dat je kleintje er is. De meeste bedrijven die geboortkaartjes maken, werken met online tools waarmee je je eigen unieke kaartje kunt ontwerpen. Bij sommige, waaronder Tadaaz, kun je ook terecht voor een proefdruk. Zo weet je zeker dat het eindresultaat helemaal raak is. ​​​​​​​
Nog meer leuke weetjes ? Raadpleeg dan onze gevarieerde blog!

Bereken het bedrag van je Groeipakket in enkele stappen. Begin met 1 kind. Je kunt later andere kinderen toevoegen.

De berekening van het Groeipakket gebeurt op basis van de geboortedatum van je kind én het adres waar je kind woont.

levensfase
topics

Stel je vraag online

Vul ons formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!