Kinderbijslagfondsen van Partena, Attentia en Future Generations bundelen hun krachten tot Parentia

De kinderbijslag ondergaat een grondige hervorming. Vanaf 1 januari 2019 hanteert elke regio in België zijn eigen systeem van kinderbijslag. In Vlaanderen kreeg dit nieuwe systeem van kinderbijslag de naam ‘Groeipakket’. Gezinnen zullen ook zelf kunnen kiezen welk kinderbijslagfonds hun kinderbijslag zal uitbetalen. Parentia doet echter meer dan enkel kinderbijslag uitbetalen.

Ontdek Parentia in onze video en in onze flyer.

keyboard_arrow_down

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De kinderbijslag ondergaat een grondige hervorming. Wil je op de hoogte blijven van de veranderingen rond kinderbijslag en onze praktische informatie voor gezinnen ontvangen? Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief en we zorgen dat je altijd mee bent met het laatste nieuws.

Kindje op komst?

Klik op onderstaande link om je kraamgeld te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Bereken je kinderbijslag

Benieuwd hoeveel kinderbijslag je precies zal ontvangen? Ontdek het meteen met onze eenvoudige calculator. Geef je persoonlijke situatie in zoals het aantal kinderen en simuleer je kinderbijslag.

Opgelet: deze simulatie houdt rekening met het huidige systeem. Vanaf 2019 werkt de kinderbijslag met nieuwe bedragen. We werken volop aan een nieuwe tool om de hernieuwde kinderbijslag te berekenen.

Hulp nodig? Nog vragen?

Heb je nog vragen over de overgang naar het nieuwe systeem of over de dienstverlening van Parentia? We helpen je graag verder. 

Tip: kindje op komst? Vraag je kraamgeld nu aan bij Parentia.