Ik woon in...

Ontdek onze informatie op maat van jouw gezin

Bambino & Co: coaching voor jonge ouders

Ben je zwanger of is jouw baby jonger dan één jaar? Schrijf je dan snel in op het coachingprogramma ‘Bambino & Co’ van Multipharma, en ontvang elke maand gepersonnaliseerd advies. Daarbovenop krijg je een gratis ‘babybox’!
Wat mag ik eten nu ik zwanger ben? Zijn alle sporten toegestaan? Hoe bereid ik me voor op mijn nieuwe rol als ouder? Welke producten gebruik ik voor de kwetsbare babyhuid? Wanneer slaapt hij eindelijk door? Had hij al niet zijn eerste woordje moeten zeggen? Je zwangerschap en het eerste levensjaar van je hummeltje zijn een periode vol vragen en twijfels. Multipharma begrijpt dat jonge ouders tijdens deze belangrijke levensfase nood hebben aan ondersteuning. Daarom bieden ze een volwaardig begeleidingsprogramma aan: ‘Bambino & Co’.

Een maandelijkse nieuwsbrief

Bij intekening op het programma, geef je de vermoedelijke bevallingsdatum of de leeftijd van je baby op. Je ontvangt dan een cadeaubox* met aangepaste producten en kortingsbonnen. Check elke maand jouw mailbox, want daarin vind je een nieuwsbrief op maat met persoonlijk advies voor deze bijzondere levensfase. Verzorging, gezondheid, psychologische tips … Tal van aspecten die te maken hebben met de zwangerschap en het eerste levensjaar van je baby komen aan bod. Zo helpt Multipharma je om deze overgang in goede banen te leiden.

*Zolang de voorraad strekt.

Jouw apotheker als bevoorrechte partner

Jouw inschrijving geeft je niet alleen recht op digitale coaching, maar creëert tevens een speciale relatie met je Multipharma-apotheker. Hij kent jouw situatie en besteedt bijzondere aandacht aan al jouw behoeften. Bij elk bezoek aan de apotheek staat hij klaar om jouw vragen te beantwoorden en om individueel advies te geven.

-> Met het oog op dit coachingprogramma kregen de Multipharma-apothekers een specifieke opleiding rond zwangerschapskwaaltjes, bevalling, borst- en flesvoeding, de verzorging van jouw baby en de aanpak van zijn kwaaltjes … Omdat hij altijd op de hoogte is van de laatste stand van zaken, kan hij je optimaal begeleiden!

Zin om deel te nemen?

Wil je toegang tot deze persoonlijke coaching? Ga dan langs bij je Multipharma-apotheek en laat je dan aansluiten bij MultiCo– al is dat misschien al gebeurd … Praat erover met je Multipharma-apotheker!

Bron:
Multipharma

Bereken het bedrag van je Groeipakket in enkele stappen. Begin met 1 kind. Je kunt later andere kinderen toevoegen.

De berekening van het Groeipakket gebeurt op basis van de geboortedatum van je kind én het adres waar je kind woont.

levensfase
topics

Stel je vraag online

Vul ons formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!