FR
NL

Ik ben...

Ontdek onze informatie op maat van jouw gezin

Neem ook eens een kijkje bij onze partners!

Als kinderbijslagfonds zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in alles wat de gezinsbijslag aangaat. Om je ook op een correcte manier te kunnen bijstaan in alle andere aspecten van de opvoeding van je kind en om op al je bijkomende vragen een juist antwoord te kunnen geven, doen ook wij een beroep op externe partners. Hieronder vind je een lijst van deze partners terug. Neem gerust ook eens een kijkje op hun website want ook daar vind je ongetwijfeld informatie terug die voor jou interessant kan zijn.

Samen met onze partners geven wij de gezinnen een steuntje in de rug!

Huis van het kind
Gimme
VBOV (Vlaamse beroepsorganisatie van Vroedvrouwen
Farmaline
Multipharma
Babyboom
De Roze doos
Babydays
tadaaz
Mama Baas
Kidly
Bijleshuis
Bijleshuis
Bijleshuis

Wil jij ook partner van Parentia worden?

  • Parentia wil het sociaal-financieel welzijn van de gezinnen ondersteunen en zo groeikansen geven aan elk kind. Die opdracht willen wij samen met onze partners waarmaken.
  • Zijn dit idealen die ook jouw bedrijf of organisatie hoog in het vaandel draagt? Laat ons de handen in elkaar slaan om samen onze gezinnen met advies en expertise dat laatste zetje in de rug te geven.

Onze grote familie

Al ruim 400.000 gezinnen kozen voor Parentia. Goed voor bijna 700.000 kinderen. En we groeien jaar na jaar verder.

Tevreden gezinnen

Dagelijks geven onze medewerkers het beste van zichzelf. Daarenboven stellen wij op onze website allerhande tools ter beschikking die bedoeld zijn om het leven van onze gezinnen te vergemakkelijken. En dat gaat niet ongemerkt! Onze gezinnen geven aan zeer tevreden te zijn van onze diensten en raden ons daarom ook vaak aan bij vrienden en familie. Op die manier wordt onze familie elke dag nog groter!

Advies op hoog niveau

Regelmatig worden alle betalingsactoren onderworpen aan een strenge controle. Hierbij evalueert de overheid de aanpak en het correcte beheer van dossiers. Jaren op rij scoort Parentia hierbij uitstekende resultaten. Het bewijs van hoog niveau!

Onze medewerkers? Een bron van kennis en expertise waar jij ten volle gebruik van kan maken.

Onze grootste troef zijn onze proactieve medewerkers. Dankzij hun kennis en expertise kunnen wij een antwoord formuleren op alle vragen van onze gezinnen en kan Parentia een stipte en correcte uitbetaling van de kinderbijslag garanderen.

Als partner heb je toegang tot een e-platform met informatie- en communicatiemateriaal

Als partner geven wij je toegang tot een e-platform waar je tal van communicatiemateriaal en meer kan aanvragen. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat ons materiaal zo snel mogelijk zijn weg naar jouw onderneming vindt. Op die manier kan ook jij gezinnen snel en effectief verderhelpen.