In verwachting? Vraag je startbedrag in een-twee-drie aan!

Zwanger, maar je geboortepremie nog niet aangevraagd? Doe het nu, en ontvang het bedrag al vanaf twee maanden voor de voorziene geboortedatum van je kindje.

 

Ontvang je al kinderbijslag? Sluit je nu aan!

Wist je dat je vanaf 1 januari 2020 kunt overstappen naar een kinderbijslagfonds naar keuze? Sluit je gerust aan bij de Parentia-familie. Laat je gegevens achter en wij brengen alles in orde.

 

 

mother-daughter-notebook

Ook in coronatijden staan we klaar voor jou en je gezin.

Ook dit schooljaar betaalt Parentia  de nieuwe schooltoeslag  voor kinderen die naar een Nederlandstalige kleuter-, lagere of secundaire school gaan. Als je aan de voorwaarden voldoet, dan ontvang je je schooltoeslag automatisch tussen september en december 2020. Je hoeft hiervoor niets doen.
Opgelet: de eerste reeks van schooltoeslagen is uitbetaald maar nog niet voor alle kinderen. Bij ontvangst van het digitale schoolbewijs via het departement Onderwijs, volgt dan de betaling automatisch voor alle kinderen uit je gezin. Je hoeft ons niet te contacteren om dit te melden.

Covid-19-toeslag: kwetsbare gezinnen met een aantoonbare inkomstendaling, kunnen een eenmalige toeslag op het Groeipakket aanvragen vóór 1/11/2020. Check de voorwaarden.