Ik ben...

Ontdek onze informatie op maat van jouw gezin

Vanaf het begin, bij elk gezin.

Parentia is ontstaan uit het samengaan van de kinderbijslagfondsen van Partena, Attentia en Future Generations. Als grootste uitbetalingsactor in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, betalen we de gezinsbijslag van bijna 700.000 kinderen. Dat geeft ons de slagkracht om jouw gezin op een efficiënte en proactieve manier te helpen. Door je alle info te bieden die je nodig hebt, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dit gedurende het hele groeitraject van je kind, van baby tot jongvolwassene.

Als ouder zorgeloos door het leven, daar helpt Parentia jou bij!

Als ouder zit je ongetwijfeld met vragen waarop je het antwoord niet meteen vindt. Hoe weet je zeker dat je administratief helemaal in orde bent of dat je alle toelagen ontvangt waar je recht op hebt? Hoe zorg je ervoor dat je kind echt alle kansen krijgt? Welke rechten en plichten heb je als ouder? Bij Parentia doen we er alles aan om jou een zorgeloze persoonlijke service te bieden. Zo heb jij tijd om te focussen op wat echt telt: je kind zich volledig laten ontplooien.

Stipt én correct

Parentia zorgt maand na maand voor een klokvaste betaling van je Groeipakket. Dankzij onze expertise, verzekeren we je continuïteit in betaling en een proactieve dienstverlening.

Informeren

We helpen je graag bij alles wat met de administratie van je gezin te maken heeft. Welke plichten heb je? Wat moet je wanneer doen? Welke documenten moet je bij de hand houden? Op welke subsidies mag je rekenen? Op al deze vragen bieden we een helder antwoord, afgestemd op jouw persoonlijke gezinssituatie. Bovendien doen we er alles aan om de administratieve rompslomp voor jou zoveel mogelijk te beperken. We zetten je op weg en zorgen dat je aan alles denkt, zo ben je zeker dat alles goed geregeld is.

Inspireren

En we gaan graag een stapje verder. Wanneer kinderen zich ontwikkelen, word je als ouder soms geconfronteerd met keuzes of situaties die nieuw zijn of met vragen hoe je je kind het best kan helpen of stimuleren? We inspireren je graag gedurende het volledige groeitraject van je kinderen met praktische info en tips, aangepast aan hun leeftijd.

Stel je vraag online

Vul ons formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!