Bestel hier gratis informatiemateriaal bij!

Welk materiaal wil je ontvangen?

Kies hier welk materiaal je nodig hebt, en wij sturen ze gratis naar je op. Sommige materialen bevatten ons logo, andere niet!
Brochure: wat te doen voor en na de geboorte?

In afwachting van, maar ook na de geboorte heb je als (toekomstige) ouder heel wat in orde te brengen. Een baby’tje krijgen is zo’n blije en overweldigende gebeurtenis dat je soms de minder spannende dingen over het hoofd ziet … Onze brochure ‘Wat te doen voor en na de geboorte?’ bevat een duidelijk overzicht van wat je zeker niet mag vergeten én wanneer, zowel voor als na de geboorte. Superhandig als je voor het eerst ouder wordt en nog niet helemaal thuis bent in de administratie die samengaat met de geboorte van zo’n klein wonder.

Posters

Deze affiche vertelt ouders waar ze hun startbedrag snel en eenvoudig online kunnen aanvragen. Ideaal voor op het prikbord in de wachtruimte!

Displays voor onze brochures

Met een display kun je onze brochures op een handige manier in je wachtzaal plaatsen.

Zwangerschapsattesten

Vul dit attest in als en overhandig het aan de ouders als bewijs van zwangerschap. Vervolgens kunnen zij het attest eenvoudig online uploaden of via de post aan hun kinderbijslagfonds bezorgen om hun startbedrag aan te vragen.

Paperclips

Deze logovrije paperclips houden de formulieren die je aan ouders meegeeft netjes bij elkaar én herinnert hen aan hun startbedrag. Op de paperclip staat een website waar ze gemakkelijk hun aanvraag kunnen indienen.

Je gegevens

We gebruiken je gegevens enkel voor het toesturen van je gevraagde materialen, je zal geen andere communicatie van ons ontvangen.

Zo kunnen we je op de hoogte houden van de levering.