Coronavirus: Parentia treft preventiemaatregelen

Je bent ongetwijfeld op de hoogte van het Coronavirus (Covid-19 virus) dankzij de informatie die door de media en diverse officiële instanties zoals de overheid wordt verspreid.
Je komt hier te weten welke maatregelen Parentia treft.

handen wassen

Covid-19 is nu ook in Europa en in België een realiteit en daarom heeft Parentia haar noodplan pandemie in werking gesteld om ervoor te zorgen dat we jou, onze klant, kunnen blijven bedienen. Een werkgroep zorgt er momenteel voor dat ons noodplan correct wordt uitgevoerd en dat de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid worden opgevolgd, zodat alle nodige maatregelen worden getroffen.

Daartoe richten wij ons op de volgende acties:

1. Een interne bewustmakingscampagne met aandacht voor persoonlijke hygiëne en richtlijnen voor onze medewerkers om verspreiding van het virus te voorkomen.

2. Het nemen van de nodige technische voorzorgsmaatregelen en maatregelen zodat onze medewerkers hun taken kunnen voortzetten in geval van een quarantaine.

3. Ervoor zorgen dat onze hele toeleveringsketen blijft functioneren voor het geval we door het virus zouden worden getroffen.

4. Om het risico op besmetting voor jou en je gezin te beperken, kun je Parentia tot en met 19 april enkel telefonisch bereiken, via ons contactformulier of per e-mail. Onze loketten zijn tijdelijk gesloten. Dank om je briefwisseling te sturen naar Parentia Vlaanderen, PB 80030 in 1070 Anderlecht.

We zullen de actualiteit en eventuele aanvullende richtlijnen van de overheid, waaronder de FOD Volksgezondheid, blijven volgen.

In geval van bijkomende vragen, kun je contact met ons opnemen via corona-info@partena.be.

Meer informatie over het coronavirus zelf kun je vinden op https://www.info-coronavirus.be/nl/